Koek en banket leverancier

Koek en banket leverancier voor retail

Koek en banket leverancier voor de lekkerste koeken? Voor een breed assortiment ambachtelijke koeken moet u beslist bij Gulden Krakeling zijn. Gulden Krakeling is binnen de retail niet meer weg te denken. Zo zijn onze koeken prominent aanwezig in de vele supermarkten die wij hebben in ons land. Naast supermarkten zijn wij koek en banket leverancier voor groothandels, vakantieparken, foodservice en petrol. Indien u speciale wensen heeft voorzien wij hier graag in. Bij voldoende afname kunnen wij maatwerk leveren. Wat uw wens ook is, wij leveren kwaliteit voor de echte fijnproevers. Al sinds 1980 zijn wij een toonaangevende koek en banket leverancier binnen Nederland. Vanuit onze vestiging in Nieuwkuijk voorzien wij vele klanten van de lekkerste koekjes. We hebben meer dan 200 soorten op voorraad liggen. Van dagelijks vers tot lang houdbaar.

Nummer 1 koek en banket leverancier

Als nummer 1 koek en banket leverancier voeren wij vier verschillende merken. Zo hebben wij:

Gulden Krakeling vindt u veelal terug in de schappen van grote supermarkten. Deze producten zijn, ondanks de lange houdbaarheid, van goede kwaliteit. In Bakkernij zitten voornamelijk grote koeken. Door de hersluitbare verpakkingen zijn de koeken goed vers te houden. De koeken van Banket van Crul zijn te herkennen aan de chique bakjes in een toefzakverpakking. Indien u een veelzijdige koek en banket leverancier zoekt die de beste kwaliteit biedt voor eerlijke prijzen moet u beslist bij ons zijn.

Assortiment koek en banket leverancier

Het assortiment van dé koek en banket leverancier Gulden Krakeling wordt samengesteld aan de hand van de wensen van de klant. Daarbij wordt ook rekening gehouden met regio en seizoen. Benieuwd wat wij allemaal te bieden hebben? Graag komen wij bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek geven we tevens advies over onderhoud en bestellingen in het schap. Onze klant is koning waarvoor wij graag de lekkerste koeken leveren. Maak nu een afspraak.

Gulden Krakeling BV logo
Gulden Krakeling BV
Koek en banket leverancier voor retail
Laat uw reactie achter

© Gulden Krakeling BV | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index | Privacyverklaring | Cookieverklaring