gevulde koeken

Ambachtelijke gevulde koeken, dagelijks vers gebakken bij de Gulden Krakeling.

Ambachtelijke gevulde koeken van Gulden Krakeling, dé koekspecialist van Nederland sinds 1980! Wilt u ambachtelijke gevulde koeken die gegarandeerd dagelijks vers gebakken zijn? Dan hoeft u niet verder te zoeken want u bent bij De Gulden Krakeling aan hét juiste adres. Al bijna 40 jaar leveren wij diverse soorten koeken en lekkernijen door heel Nederland bij onze klanten in de retail. Ons team bestaat uit vakmensen met passie voor ambachtelijke gevulde koeken en dankzij deze passen ons heerlijk verrrukkelijke assortiment samengesteld. Daarin staan de volgende aspecten centraal:

  • Kwaliteit
  • Versheid
  • Smaak

Gulden Krakeling voert vier verschillende merken. Naast de beken Gulden Krakeling hebben wij de Bakkernij, Banket van Crul en Vers Gulden Krakeling Meesterbakker. Hiermee kunnen wij in de meest uiteenlopende klantwensen voorzien.

Gulden Krakeling Meesterbakker voor verse ambachtelijke gevulde koeken, taart en broodvervangers

Meesterbakker, één van de merken van Gulden Krakeling, richt zich voornamelijk op de verslijn. Wij leveren ambachtelijke gevulde koeken, taart en broodvervangers voor de vers afdeling in diverse supermarkten. Deze versproducten hebben een passende houdbaarheid, zodat je er langer dan een paar dagen van kunt genieten. Al weten wij ook dat onze ambachtelijke gevulde koeken, die met liefde zijn gemaakt, vaak snel genuttigd worden. Wie wil er nu niet genieten van ambachtelijk gemaakte koeken die bijzonder smaakvol zijn, en ook nog eens vers en van topkwaliteit! Breng snel een bezoekje aan onze website en bekijk het vers assortiment van Meesterbakker.

Ambachtelijke gevulde koeken, genieten tot de laatste kruimel!

Er is niets zo lekker als ambachtelijke gevulde koeken van Gulden Krakeling. Wilt u kleine koekjes voor bij de thee? Lekkernijen tijdens het sinterklaasfeest? Een plakje cake tussendoor? Of gevulde koeken tijdens een feest? Wij hebben het allemaal! Onze voorraad bestaat uit meer dan 200 soorten producten. Of het nu gaat om lang houdbaar of dagelijks vers, als koekspecialist leveren wij alles.

Gulden Krakeling BV logo
Gulden Krakeling BV
Ambachtelijke gevulde koeken van De Gulden Krakeling
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

© Gulden Krakeling BV | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index | Privacyverklaring | Cookieverklaring