bokkenpootjes

Ambachtelijke bokkenpootjes van de Gulden Krakeling 

Als liefhebber van luxe koeken zoekt u een grootverpakking ambachtelijke koeken? Kies voor de overheerlijke bokkenpootjes van de Gulden Krakeling, uw leverancier van grote koeken. Wij mogen onze klanten al bijna 40 jaar verwennen met verschillende soorten koeken en andere lekkernijen. Met onze ambachtelijke bokkenpootjes bent u altijd verzekerd van smaak, kwaliteit en versheid.

Leverancier grote koeken 

Tegemoet willen komen aan de wensen van al onze klanten heeft ertoe geleid dat wij maar liefst 4 verschillende merken voeren. Behalve onze naam Gulden Krakeling, komt u onze luxe koeken ook tegen onder de namen: 

Voor Vers Gulden Krakeling Meesterbakker geldt dat hier de focus ligt op de verslijn. Als liefhebber van bokkenpootjes bent u bij Banket van Crul aan het juiste adres. De liefde voor deze ambachtelijk gemaakte luxe koeken proeft u hier gegarandeerd in terug.  

Grootverpakking koeken inkopen 

Met de passende houdbaarheid die wij bieden, geniet u in alle rust van uw grootverpakking koeken. De topkwaliteit en smaak van onze lekkernijen, maken van elk rustmomentje iets bijzonders. Onbeperkt genieten van onze bokkenpootjes bij de thee of een bijzondere gelegenheid doet u door de bokkenpootjes te combineren met onze grote koeken. Zo gunt u iedereen zijn of haar favoriete koek. Wil u grote koeken inkopen? Met reuze roomboter, stroopwafels, kano’s en roomboter-appelkoeken stelt u bij ons een mooie mix van grote koeken samen. 

Grote koeken van Bakkernij 

De echte koekaanbidder kiest voor de grote koeken van Bakkernij. Profiteer van een heerlijke cake of wafel in een hersluitbare toefzak. Zo blijven de koeken heerlijk vers en van goede kwaliteit.  

Bokkenpootjes knapperig en zacht 

Onze bokkenpootjes zijn weliswaar knapperig, maar van binnen heerlijk zacht. Deze roomboterkoekjes hebben een lekker laagje chocolade aan de uiteinden en een crèmevulling aan de binnenkant. Heeft u vragen of opmerkingen? Kom dan met ons in contact

 

Gulden Krakeling BV logo
Gulden Krakeling BV
Ambachtelijke bokkenpootjes? Elke dag vers van Gulden Krakeling
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

© Gulden Krakeling BV | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index | Privacyverklaring | Cookieverklaring